Jobb.

Har fått mig ett vikariat fram tills jul. YES tänkte jag och drog dit för en titt. Stället ligger typ 10 min bort med buss som går precis nedanför lägenheten, så det är inga krångligheter nånstans. Men själva konceptet av butiken ligger inte i mitt största intresse, nämligen ull. Obehandlat ekologiskt ull, främst i baby och barnkläder. Butiken är minimal och lagret är megastort. Alla kunder har spörsmål (skrev jag nyss det där?) om allt och förväntar sig självklart att man är ett gående facit när det gäller storlekar osv. Vilket jag inte är, såklart. Första dagen var döden, den andra likaså men idag (tredje dagen) kändes det iaf lite bättre. Jag är inte kräsen av mig när det gäller jobb, jag är ju trots allt här för att tjäna pengar. Men nu hade jag ställt in  mig på ett butiksjobb, vilket i min värld brukar innefatta personalrum, ordentligt kök osv. Men icke. Man sitter i princip bland kartonger och äter. Men man vänjer sig väl. Men det är så skönt att ha sin halvtimme och sitta ner i en skön stol och läsa nått nytt om Brittan. Men jag får väl hålla ut, det är ju bara 3 månader. Alltså 12 veckor, som blir typ 90 dagar. Oh my god.

Annars trvis jag helt ok i Oslo. Skönt att få känna på storstan lite faktiskt. Det är så skönt att veta att man kan gå på stan utan att träffa på massa löst folk som man måste snacka om vädret med i nån sekund. Låter som en trevlig människa? Men det är ju sant. Jag kan säga utan att skämmas att jag råkat gått en annan sida av gatan eller vänt om och låtsas som ingenting när man möter någon man verkligen inte känner för att stå och snacka med tills en pinsam tystnad bryter ut och någon tvingar fram ett "men vi måste verkligen ses nån dag!" "Jaa, jag ringer vettu!" HAH.

Nu ska jag mysa med Lina lite tänkte jag.

Later.

Dagens höjdpunkt:
Ett "roligt" mms från mamy.

Dagens låt: Puffpappan ft. Keisha Cole - Last night


image7
Kul kväll tills vinet gjorde sitt.

Godkväll.

Se, jag är riktigt duktigt med uppdateringen. Dock kommer det nog bli kortare, fast fler inlägg.

Idag har det varit supermysdag. Min syster och hennes fästman (låter extremt vuxet, inte sant?) kom och hälsade på. Vi åkte t-banan in till stan och gick lite på Karl-johan, gick ner till akerbrygga och sedan åkte vi hem igen. Det va mega mycket folk på stan så man pallade ej så länge.  Här hemma lagade vi tacos och myste med lite öl och chips :) Var helt sjukt länge sen jag drack öl, och nu var det riktigt gott faktiskt! Är annars en välkänd vinpimplare, men vem vet, det kan nog vända. Dock är öl inget jag föredrar att dricka mig full på, pga av alla toabesök och en uppsvälld mage som inte orkar krogen. Gah.

Kan nog  varit det mest intressanta inlägget jag skrivit.



Later.

Dagens höjdpunkt:
Att cissi och fredrik kom hit, absolut.

Dagens låt:
Kanye West - Stronger

image6

Hola amigos.

Nejdå, jag tänker inte göra er besvikna ännu.

Har varit en helt okej vecka. Har äntligen börjat jobba. Startade veckan som receptionist på ett IT-företag. Inte så lätt som man kan tro men helt ok. Fanns stunder jag ville dö av skam men sånt händer, iaf mig. En av händelserna inträffade första dagen, på morgonen när jag skulle hälsa på chefen där. De har såna där extreemt låga, moderna soffor som jag blir imponerad om någon över 50 tar sig upp ifrån. Iaf, han stod där redo för ett handslag och jag försökte ta mig upp ur soffan och när jag väl var uppe faller jag med en duns tillbaka ner och studsar till lite. Skämdes jag tro? Hah. It happens.

Åh jag kom nyss på att idol börjat för 11 minuter sen.

Brb.

I'm Alive!

Om någon nu har undrat.. Tänkte att det var hög tid att skriva några rader, jag var verkligen sämre på detta än vad jag trodde själv.. Men, där ser man.

Så, en uppdatering. Sen jag skrev sist har jag tagit studenten, firat midsommar i strömstad, jobbat hela sommaren på H&M och är nu nyinflyttad oslobo.

Har inget jobb än så länge men jag hoppas på att få börja denna vecka. Annars är jag rädd att jag kommer starta upp något mysko projekt i brist på aktiviteter. Jag vill jobba!

Jag och min kärleksvän David har flyttat in till Lina och Patrik som också är ett par och vi känner dem sen några år tillbaka. Hittills har detta gått jättebra och jag tvivlar på att det blir några större konflikter. Lite gnabb om en brödskiva eller någons cigg lär väl komma, men det hör till :) Hade jag inte trivts så bra som jag gör i deras lägenhet hade jag blivit psycho för längesen, den är megafin. Men rastlösheten påminns ständigt..

Idag gick jag upp tidigt för att ringa om jobb, fick svaret "vi ringer så fort vi har något". Thanks.

Så nu är jag alldelles klarvaken, har suttit och kollat annonser i en timme typ.. Pallar ej mer. Hoppas på att drömjobbet svischar förbi under veckan.. Nej, faktiskt kan jag t'nka mig att jobba inom i princip allt, förutom donken, 7-eleven och likande.. Jag vill bara ha kosing. Men man vill ju ändå tjäna på att ha flyttat hit, oh yes.

Om någon nu följde min lilla diet period så kommer en snabb uppdatering: Jag höll mig på ren kur i fyra veckor. tappade 10 kg sammanlagt och har hållt den vikten trots magen värsta fiende, sommaren. Får väl tacka sverige för en pissig sommar vilket gjorde att det inte blev så mycket öl, grillat och ja ni vet, allt gott som kommer med sommaren. Har tagit med mig min kära kartong med soppor så det blir nog en höstkur tror jag men återkommer om det.

Nej nu ska jag göra mig lite frukost och titta på någon dålig serie på tv:n, days of our lifes har blivit en vän till mig senaste veckan, hur sorgligt är inte det?

Later. (inte typ 3 månader, lovar)

Dagens höjdpunkt: Svårt, men att jag lyckades med gott kaffe i min nya kaffepress.

Dagens låt: För tidigt. Introt till days of our life kanske, (Like the sand trough the hourglass....) Hah.


RSS 2.0