Höst.

Lets face it, hösten/vintern är ej långt borta. Jag som är en väderoptimist packade ej ner vinterjackan när vi flyttade till oslo, vilket jag nu får ångra. Men jag gillar hösten. När jag åkte bussen imorse och det var helt blått på himlen och solen lyste på alla löven fick jag en sån där riktig höstkänsla, det va nice. Men vintern är jag inte mkt för, Sure det är mysigt med snö och jul, i typ två dagar. Sen kan det gärna va över för min del.

Ska hem till helgen vilket känns obeskrivligt skönt. Har inte varit hemma på ca 2 månader. Det låter inte så mkt men det känns som en evighet. Man inser hur beroende man är av alla människor man älskar på ett helt annat sätt när man är ifrån dem. How deep..

Men jag trivs här, det gör jag verkligen. Jobbet har även gått från en pina till en överkommlig plats att vistas på åtta timmar per dag. Så länger lönen kommer så kan man ju inte klaga. Trodde väl aldrig att jag skulle jobba på en liten klädbutik som säljer ullkläder när jag flyttade hit, men där ser man.

Har så tråkigt just nu, alla sover och jag sitter klarvaken, säkert bara för att jag är ledig imorn. Det ska bli såå skönt!

Har inte så mkt mer att berätta för tillfället tyvärr. Så håll till godo.

Later.

Dagens höjdpunkt:
Greys.

Dagens låt:
Alicia Keys - No one

image9

RSS 2.0