Bad.

Bara att inse, är ingen bloggare. Detta är bara en plats för ointressant ventilering, thats it.

Senast skrev jag om att det blivit höst, ja, årstiderna kom chockerande detta år med, och vips så var det slask och crazy people på stan som stressar med klapparna. Händer inte mkt här i oslo för tillfället. Jobbar still på ullbutiken och ska vara där ca 3 veckor till, sen får vi se vart man hamnar efter jul. En rolig sak är att det har börjat en svensk tjej på jobbet i min ålder, klickade ganska bra så det är kul. Ska umgås imorgon, med några av hennes vänner, alltid kul med nytt folk!

Min kära syster har blivit mamma och därmed jag moster :) Helt obeskrivlig känsla att se ett sådant litet knott ligga i armarna och vara hur söt som helst. Helt underbart. Ser enormt fram emot att komma hem till jul och se hur mycket han har växt osv. Isac heter han, den lilla varelsen.

Har bestämt mig för att stanna i oslo lite längre än planerat också, vilket innebär framskjutning av thai, vilket kommer suga när alla andra åker. Men det finns kvar. Vill ordna upp en megabudget så man kan känna att man har pengar till mer än en månad i thailand för att sedan börja om på nytt, deprimerande ju. Lite avundsjuka talar nog, kanske.

Men nu ska jag krypa ner för jag måste till vinmonopolet klockan nio imorn innan jobbet, haha, det blir en första gång, palla ens. Ha de på badet.

Later.

Dagens låt:
Blame it on me - Akon

Dagens höjdpunkt: Idol

RSS 2.0