Halla.

Kvartalsblogg? Varför, när man kan vara ändå tuffare och ha en halvårsblogg? Just det!

Vet seriöst inte varför jag ens tror att jag ska ha orken till att meddela om du många ggr jag snurrat pennan i håret på en dag, eller vilken klubb man var på i helgen osv. Onödig info m a o. Vilken jävla pessimist jag är,  bara för att jag inte pallar att blogga ens en gång i veckan ska jag börja håna hela bloggvärlden. Skärpning.

Aja, pallar oavsett ingen detaljerad uppdatering, för ni som känner mig vet väl i princip vad jag sysslar med.

Har väl gått ca ett halvår sen jag skrev senast. Den här hösten/vintern har varit jävligt plågsam på många sätt, men alltid lär man sig nåogt. Och jag HAR lärt mig mycket. Man tror man vet exakt hur folk fungerar, man tror man känner någon på djupet osv, och man har egentligen inte någon jävla aning. Så var jag skeptisk som person förra gången jag skrev så, haha, ja, skeptisism är numera mitt andranamn. Ok, jag kanske överdriver en aning, men jag vet helt enkelt att jag bara är intresserad av att ha personer som är på riktigt i mitt liv, finns för mycket pajasar ute och velar.
Sätter inte mig själv på någon pedistal med detta uttalande men folk har förjävla svårt att vara ärliga numera. Folk är så rädda, inte vet jag för vad egentligen. Eller det kanske är enkelt, folk vill helt enkelt bli omtyckta. Folk vill ha uppmärksamhet. Folk vill vara bäst. Folk vill ha någon som trånar efter dem, Folk vill ha kontroll. Och för att uppnå bara en av dessa saker går man över lik , eller? Jag har iaf börjat ifrågasätta det mänskliga psyket på riktigt.
Så, då vet ni vad jag gjort i 6 månader.

Nej, men det har varit mycket skoj som hänt också. Oslo är väl i princip var det alltid varit, men det finns SJUKT mycket att se fram emot f r o m nu. Officiella planer kommer längre fram.

Ja, vi vet alla vad det här var. Onödig info och luddig ventilation. Hade.

RSS 2.0