Yeeey.

Har en tendens att starta med mina inlägg om något slags kommentar om väder och vind?

Sommaren är fanimej här så jag kan inte bara ignorera det!!! Så TACK vädergudarna, vad ni nu heter, för att ni ger oss sol och värme!

Största händelsen sedan sist är definivt min syster bröllop! Vilken, dag/kväll/natt!! OMG. Helt underbart. Min roll i detta var ju s k Made of Honor... Fick äntligen bruk för min balklänning som jag inhandlat för studentbalen 07, men pga fyllevurpa på cykel som resulterade med besök på akuten, bandage, kryckor osv så fick jag aldrig användning för den. Men nu så! Nu är det ju inte det som var det viktiga den dagen! Allt var verkligen lyckat och Cissi var så sjukt vacker! Som en dröm :)

Var ju ingen överraskning att fyllan tog över för de flesta utpå småtimmarna men det hör väl till. Favroitminnet är när jag och Cissi står kvar sist på dansgolvet och bokstavligen tvingar Dj'n att stanna kvar så vi kan dansa och vi försök efter försök provar att drick ur samma champagneflaska på en gång? älskar ideerna som kommer med alkoholintaget.

Hursomhelst, kommer alltid minnas den dagen! Är inte den mest romantiska av mig men bröllop är något majoriteten av alla tjejer ser som något stort.. Oavsett. Så Mr Right, var du än befinner dig, dyk upp om 3-4 (?) år och sweep me of my feet, ge mig mitt prinsess bröllop, och tillverka en söt unge, så är jag nöjd.

Nej.. Jag tror det här vädret fuckar lite med en, man blir lite automatisk kär liksom.. Inte i någon speciell person, man bara går runt och är lite små-kär.. Kanske bara jag?

Denna helg har det visar yr.no att det ska bli stråååålande väder och värmerekord osv... Lina dissar och drar till Karlstad, Putte drar till Strömstad och lämnar mig med Reidar (våran undulat). Så jag har officielt adopterat Ina för helgen. Ikväll blir det vin och smör-rnb på balkongen... Senare utgång med Inas boys som uppträder, NICE!
Sen ser jag väl att man kommer plantera asset i någon park!


SNAKKES.



RSS 2.0