Shopping :D

Shopping kan fan bota det mesta! Och både igår och idag fick jag mig en rejäl dos med lycka :D
Har shoppat nästan allt inför studenten. Skulle köpa skor till studenten och balen igår, kom hem med tre par. Inet utav dem till rätt syfte men jag var lka glad för det.  IDag köptes det studentklänning, accessoarer til balen osv. Köpte även en köksvåg inför nästa vecka :P

Och när vi väl kom till ämnet, lite sugna är ni på en uppdatering? Ok, förra veckan tyckte jag det hade gått lite segt. Kändes ett tag som jag skulle lägga ner men jag höll i. Var och vägde mig nu i tisdags och kunde fan inte tro varken mina ögon eller vågen. Sammanlagt på dessa tre veckor har jag tappat 8,5 kg !! Jag vet vad de flesta tänker.. "det där går du upp lika snabbt blablabla" Oh no. Detta blir att hålla. Är ju dock inte klar än men en god bit på vägen :) Så på månadg är det dags för upptrappning, dvs 100g kött, fisk eller fågel och 50g grönsaker + tre soppor as usual (därav mitt inhandlande av en köksvåg).. Sen efter det blir det rätt chill. Palla alla frestelser runt studden osv bara. Men jag är bara människa, lite festmat ska jag att ha! Alkoholen kommergöra sitt också :S :P

Nu är betygen satta! Jag har pluggat allt jag ska ha gjort och detta känns otroligt skönt. Jag kommer inte röra någon bok i pluggsyfte på ett braa tag. Gud va skönt att få jobba. Tror jag?

Idag är det exakt 2 veckor kvar, Jaa.

Veckan efter bär det av till strömstad för midsommarfirande med älsklingen, Lina och Putte. Så värt!
En hel långhelg fylld av god mat, alko, skitsnack och förhoppningsvis nått äventyr som kommer oväntat. Sånt man får räkna med helt enkelt. Midsommar är fan mer värt än julafton.

image2

Nej, en kopp te lockar mer än detta känner jag.


Later.


Dagens höjdpunkt:
Köpte ett amazing doftljus som luktar ananas/mango.. kan det bli bättre.

Dagens låt: The Fray - How to save a life


Regn och rusk..

Fy för detta väder! Dimmigt, regnigt, kallt.. ja ni fattar.. Och en början till ont i halsen också, får inte bli sjuk nu! :/

Så idag är det fredag? Denna förbannade diet gör mitt liv till en enda lång vardag, eller nått. Känner ingen skillnad på helg och vardag längre. Fast på ett sätt känns det skönt. Jag menar, karlstads uteliv är inte mycket att hurra för och jag tror det lever efter min dietperiod så, det är nog lungt.. Blir ingen alko förens studden, vilket också känns skönt, (även fast jag har bra lust at gå till systemet, nu när jag kan) för man behöver inte oroa sig över så mkt, vad ska jag dricka? vad ska jag ha på mig? vart ska vi gå? vart ska vi förfesta? och oftast resulterar kvällarna i olycklighet och en mosbricka. inte sunt nånstans. nykterist? nee, ska inte ta i nu. Kommer dock nog räcka med en piccolo för millner på champangefrukosten, kommer bli packad. Men fu vad jag längtar nu, och det är helt sjukt vad nära det är. Det är snart juni och dvs typ 3 veckor kvar.. tjohh.

I helgen blir det plugg/jobb. Fatta att detta är sista helgen på läääänge som jag ska plugga! :D På onsdag är betygen satta. Ännu mer tjooh.

Kvällen är inte helt planerad än. Kan nog bli en cykeltur till skoghall och tillbaka (ca 1 mil dit). emely och jag fick någon cpidé när jag ringde henne påväg hem. vem cyklar 2 mil i spöregn utan något som helst syfte? vi, tydligen :/ men jag har kokat lite gott te med honung i termos så vi kan nog få ett mysigt äventyr. Jag missar säkert något opå tv dock, fast jag orkar inte se på tv mer, kan inte förstå att jag precis skrev det där, största tv-freaket. men jag är rastlös.

Och imorn blir det jobb som sagt, jobbar lite extra på H&M då och då, det är även där jag kommer tillbringa min sommar, and I love it!

Just det, dietupdate kanske vore. Idag är det alltså dag 19.. och ligger på -6,5kg. Inte så tokigt. Börjar bli drygt dock. Typ en broccolibit vore? :(

Nej, det är 10 dagar kvar på ren kur och det ska man väl kunna klara. Sedan får jag äta lite kylling, firre och grönsaker :) prise the lord.

Nu ska jag dricka mig en söppe. Ha en underbar fredag.

Later.

Dagens höjdpunkt:
Fick reda på att min balklänning är klar!

Dagens låt: Nån jävla låt som var med på american idol för typ 2 veckor sen, vet inte vad den heter eller knappt hur den går, men den sitter i huvudet 24/7, palla!

Tick tack..

Nu går det snabbt. Alltför snabbt :/

Nu är det ca 3 veckor kvar till studenten.. Känns helt underbart samtidigt som paniken tycks krypa sig närmare.. Jag har trots allt tagit igen det jag varit efter med men är jag redo för detta? Oja. Det måste man ju vara. Jag kommer inte sakna skolan, eller jag ska inte säga något än för de flesta jag känner längtade tillbaka till skolan typ första året efter de hade gått ut. Not me, tror jag.

Sitter aws med en kopp te och väntar på min kära syster och våran prommis. Ska bli skönt. Är megafint väder ute.

Vad det kommer till min diet trodde jag (och de flesta) att jag vid det här laget hade gett upp med någon lam ursäkt som "jag lever i nuet", eller "man måste ju får leva".. Hah! Nejnej, idag är dag 13. Och, ja,det känns som om jag kommer fixa det här, för en gång skull :) Den som lever får se..
På tisdag är det andra vägningen. Spännande.

Idag blir det plugga pch åter plugga som gäller. Denna veckan sätts betygen så det är bara att ligga i!

Nu ska jag ut på ballen och sitta i solen lite!


Later.


Dagens höjdpunkt:
Vädret, lätt.

Dagens låt: Rihanna ft. Jay-z - Umbrella

En vecka avklarad!

Varför känner jag ett starkt behov av att skriva rubrikerna på engelska? jag klarade det.

Idag var det "mat"-inhandling och vägning för Millner. Jodå, är ni redo? 4,5 kg. Inte illa? På en vecka :)
Nu är det ju säkert massa vätska och så som man tappat men ändå! Motivationen bättrades på iaf!
Så enligt min planer kommer dessa sopporna vara min föda för de kommande 3 veckorna, sedan upptrappning vilket innebär soppor + en måltid (endast kött&veggies).. INFO.

Så mycket mer har inte hänt idag. Och jag har inget direkt som jag grubblar över.

Jo, jag ska på rättegång på fredag. Jag är inte den åtalade om nu ens nån skulle kunna tro det :P Jag ska dit och vittna. Yes. Svära ed och hela paketet. Liv? Palla.. Men det är tydligen samhällsplikt.. Så det blir av till rättssalen för min del.. Hmfrp.

Saknar Lina!

image1

Later.


D
agens höjdpunkt: Vägningen!

Dagens låt: Ne-Yo - Because of you (typ månadens låt) yea.

Repriser is the shit!

Måste säga att jag är sämre på detta än vad jag trodde.. Men nu är jag här..

Har nämnt blabb om mitt nya liv osv men nu kan jag stolt presentera den nya Millner, oh ja.
Har fixat och dolat med plugg hela helgen, så ångestkänslorna börjar sakta men säkert avta.

The breaking news är dock att jag hoppat på min gamle vän cambridge-kuren (för tredje gången) och det verkar som om jag för en gångs skull ska kunna fixa det här. Tummen för mig! Idag är dag 6 och jag mår prima. Jag bör nämna att denna diet innebär soppor á 2,5 dl per dag och en jävla massa vatten, så ni kan sympatisera med mig menar jag. Mer update om viktnedgång kommer.

Och till min klämmiga rubrik.. Dagen har bestått av lite pluggande men mestadels tv:n.. vet inte riktigt vad jag har sysslat med i veckan men jag har iaf lyckats missa alla min program.. Hur kunde jag ens låta mig själv? Hah.
Tackar för repriserna kanal5.

Idag har jag även bokat tågbiljetter till strömstad. Jag blev chockad av ju billgit jag kom undan, 220 spänn tur och retur, är inte det löjligt? Nöjd.
Strömstad under midsommar kan inte bli helt fel alltså. Speciellt när man har de bästa som sällskap, my man och lina och hennes bf. Läste ett tårdrypande inlägg av Lina idag så jag måste bara nämna henne, blev riktigt rörd! :)
Hon är min klickvän :D Och det har inget att göra med sexhjälpande medel. Kanske bara var som associerade till det? Urs då.

Nu ska jag gå och göra mig en soppa, yummie.

Later.


Dagens höjdpunkt: Bokning av tågbiljetter (+alla repriser)

Dagens låt:  John Mayer - Waiting on the world to change


RSS 2.0