Summer is here!

Oja. Den kom som en perfekt överaskning. Var kommer ens denna tropiska värme ifrån? För mig får den mer än gärna stanna. Gött! Så imorn gäller det, studenten. Champagne, förhoppningsvis fint väder, glada människor, och en jävla massa firande helt enkelt. Just nu är jag ej nervös, pirrig eller något sånt men jag antar att det kommer imorn. Palla att jag ej är en planerad människa! Har sprungit runt med en lista på stan idag och shoppat gärnet tills imorn. Var mkt som saknades. Men det löste sig, köpte ascuta shoes tills imorn. Har verkligen stora förväntningar på denna dag efter vad man hört av andra, lär bli röjj. Tjohoo :)


Här är studentskorna!

Dieten går väl sådär. Har stått still ett tag. Men palla när vädret är guld att inte få ta en öl eller en glass eller nått.. SÅ lite gott har det allt blivit. -9kg är ju inte fy skam. Får väl ta mig i kragen å börja träna nu. Palla det.

Annars tror jag inte det finns så mkt att rapportera. Blir väl några rader om studenten senare i helgen om det hände något underhållande, vilket jag har någon känsla av.

Later.

Dagens höjdpunkt:
Studentlunchen i skolan (mest när en kille ställde sig upp och shakade loss till bandet, lol)

Dagens låt: Beyoncé - Freakum Dress

image5

RSS 2.0